Καλώς ήρθατε στο Artium

01. Εταιρικό προφίλ

Μοντέρνες λύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Η εταιρεία Αrtium δημιουργήθηκε από τη συνένωση δύο εξολοκλήρου ελληνικών εργοστασίων με μακρόχρονη εμπειρία και ένα αξιόπιστο παρελθόν στο χώρο του επίπλου. Κύριος στόχος της είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων επίπλωσης σε κάθε οικιακό αλλά και επαγγελματικό χώρο.

Το 1970 αποτέλεσε για την εταιρεία η αφετηρία μιας ξεχωριστής δημιουργικής πορείας στον χώρο του χειροποίητου επίπλου.

Σήμερα, μισό αιώνα αργότερα, επιμένουμε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε έπιπλα υψηλής αισθητικής κρατώντας τις αξίες του παρελθόντος αναλλοίωτες.

Γνωρίστε την ομάδα μας

02. Η Ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό τόσο του χώρου σας όσο και των επίπλων υλοποιώντας την ολοκλήρωση του τελικού αποτελέσματος.

Οι έμπειροι διακοσμητές μας είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα της επιλογής των κατάλληλων επίπλων που θα δημιουργήσουν το χώρο των ονείρων σας.

Έπιπλα Artium για κάθε λύση

03. Τα προϊόντα μας

Η κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων απαιτεί μεγάλη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών. Η εταιρεία μας επιλέγει υφάσματα και πρώτες ύλες αυστηρά από εγχώριες και ευρωπαϊκές αγορές έτσι ώστε να μην υπονομεύεται το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από κορμούς ξύλων και τα λούστρα που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον.