Καλώς ήρθατε στο Artium

01. Εταιρικό προφίλ

Μοντέρνες λύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Η εταιρεία Αrtium δημιουργήθηκε από τη συνένωση δύο εξολοκλήρου ελληνικών εργοστασίων με μακρόχρονη εμπειρία και ένα αξιόπιστο παρελθόν στο χώρο του επίπλου. Κύριος στόχος της είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων επίπλωσης σε κάθε οικιακό χώρο αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης, αναψυχής κ.α.

Βασικό μέλημα των υπευθύνων είναι η ικανοποίηση των προσδοκιών και των ιδιαίτερων αναγκών κάθε πελάτη προσφέροντας καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις έχοντας ως βασικό όπλο τη δημιουργία ειδικών κατασκευών.

Γνωρίστε την ομάδα μας

02. Η Ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας αναλαμβάνει την υλοποίηση κάθε ιδέας ξεκινώντας από τον σχεδιασμό των επίπλων προχωρώντας βήμα προς βήμα στην ολοκλήρωση του τελικού προϊόντος. Η εποπτεία σε όλη τη διάρκεια της γραμμής παραγωγής εγγυάται σαφώς ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά προκειμένου να εξασφαλίζει συνέπεια στους χρόνους παράδοσης των προϊόντων αλλά και ασφαλέστερη μεταφορά αυτών.

Έπιπλα Artium για κάθε λύση

03. Τα προϊόντα μας

Η κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων απαιτεί μεγάλη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών. Η εταιρεία μας επιλέγει υφάσματα και πρώτες ύλες αυστηρά από εγχώριες και ευρωπαϊκές αγορές έτσι ώστε να μην υπονομεύεται το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται από 100% μασιφ ξύλα, τα οποία είναι ελεγμένα και δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες. Τα βερνίκια που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά βερνίκια αρίστης ποιότητας και εξαιρετικής αντοχής. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής υφασμάτων υποαλλεργικών, αδιάβροχων καθώς και υφασμάτων που είναι φιλικά προς τα κατοικίδια.